Стоматологија – дежурство за време викенда

СТОМАТОЛОГИЈА

Рад СУБОТОМ Март 2019.од 7-14h

2.3.2019.-Борјан др Мирјана-I здр.амб.

9.3.2019.-Љубоја др Тамара-I здр.амб.

16.3.2019.-Васић др Маја-I здр.амб.

23.2.2019.-Калаба др Јелица-I здр.амб.

30.3.2019.-Вељин др Георгија-II здр.амб.

 

Рад НЕДЕЉОМ Март 2019.г од 7-15h

3.3.2019.-Борјан др Мирјана-I здр.амб.

10.3.2019.-Јаконић др Зорица-I здр.амб.

17.3.2019.-Зељковић др Ивана-I здр.амб.

24.3.2019.-Калаба др Јелица-I здр.амб.

31.3.2019.-Вељин др Георгија-I здр.амб.